Returvarer

 

Returnering af varer
Er du af en eller anden årsag ikke tilfreds med dit køb, kan du naturligvis returnere det, blot dette sker inden 30 dage efter din modtagelse af varen. Hvis du vælger at returnere en vare, og årsagen til returneringen ikke er en fejl begået af EL-MAS ApS, står du selv for forsendelsesomkostningerne.

Ved returnering skal du vedlægge en kopi af den oprindelige følgeseddel/faktura, som du har modtaget med dine varer.

Produktet skal være intakt og i ubrugt stand, derudover skal al originalemballage medsendes i ubeskadiget tilstand. Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede varer.
Hvis den originale emballage er beskadiget med eksempelvis tape, pakkelabel eller lignende, vil der være et afslag i prisen.

Refundering
Vi overfører beløbet til konto.

Der kan blive tale om et nedslag i beløbet. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Reklamation
Er din vare defekt, eller har du en anden reklamation, bedes du altid kontakte os, før du sender varen retur -  Godkendes reklamationen tilbagebetaler vi din fragtomkostning. Vi betaler ikke penge for emballage. Husk altid at gemme kvitteringen for forsendelsesomkostninger.

Betingelser for returnering
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i helt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Produktet skal være intakt og i ubrugt stand. Derudover skal al originalemballage medsendes i ubeskadiget tilstand. Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede varer.

Returneringsfrist
Vi har 30 dages returret.

Returneringsanvisning
Varen sendes til følgende adresse:

EL-MAS ApS, Frodesgade 4, 9700 Brønderslev

Kvittering for returnering af dine varer bør gemmes som bevis herfor.

Efterkrav, pr. anbefaling og pakker uden omdeling
Varer, der returneres til EL-MAS ApS pr. efterkrav, vil blive nægtet modtagelse.
Pakker sendt uden omdeling vil ikke blive afhentet.
Pakker sendt pr. anbefaling modtages - men udgifter hertil dækkes ikke.

Forsendelsesomkostninger ved tilbagelevering
Udgifterne ved tilbagelevering betales af kunden, med mindre returneringen skyldes en fejl fra EL-MAS ApS' side.

Returvarer, som ikke er reklamationsberettigede/Returberettigede
Har du sendt en vare retur til ombytning eller retur for at få pengene tilbage, og vi vurderer, at varen har været brugt, kan vi ikke tage den retur. Her står du selv for fragtudgifterne retur til dig.

Produktet skal være intakt og i ubrugt stand. Derudover skal al originalemballage medsendes i ubeskadiget tilstand. Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede varer.