Galfer Caliper Adapter radial Postmount +63 mm d.

119,00 kr.

Disse adaptere bruges til at flytte bremsekaliberen når du skifter bremseskiver til en større størrelse, som f.eks. den nye Disc Wave® DB007W med en ydre diameter på 223mm.

Galfer Bike har fremstillet to modeller af radiale adaptere (post mount system), der tillader montering af større bremseskiver (20 mm til 40 mm større, ydre diameter) både for og bag. For at montere de nye SB001 og SB002 adaptere har du brug for fire bolte. To fastgjort til bremsekaliberen og to fastgjort til gaflen (front) eller rammen (bag). Med dette system forbliver bremsekaliberen fast og godt placeret i forhold til bremseskiven, idet der undgås vibrationer og / eller torsioner, der forårsager støj under bremsning og diskdeformation.

Adapteren SB001 gør det muligt at adskille bremsekaliberen til monteringsbremseskiverne 40 mm større. Adapteren SB002 gør det muligt at montere skiver med en ydre diameter på 20 mm større. Tabellen (billede) viser konvertering til de nye GALFER-kaliberadaptere.

Galfer anbefaler, at du har en professionel til at montere dine adaptere og ikke at bruge aksiale separatorer (IS-system) til diske større end ø180mm. Galfer står ikke til ansvar for skader forårsaget af ukorrekt installation. Adapteren leveres med to bolte med skiver.

Varenummer SB003 Kategori Mærke

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.