Peaty´s 400ml Aerosol Disc Brake Cleaner

99,00 kr.

12 dåser i en pakke

Hurtig virkende bremserens.

Varenummer PA4-DBC-4 Kategori Mærke

Peaty´s Disc Brake Cleaner er en unik hurtigtørrende affedter, designet til at fjerne kontaminanter, så som bremsestøv, fedt og olie fra bremse komponenter. Konstrueret til at forbedre bremseevnen og reetablere trætte bremseklodser. Kan anvendes på alle bremsekomponenter inkl. disc, kaliber og belægning.

Den er bionedbrydelig.

Vi har designet spraydåsen så den er kompakt og let at håndtere. Den passer nemt i værktøjskassen og de gule letgenkendelige markeringer på siden, gør det nemt at finde dem mellem alle dine spraydåser..

Dysen som sidder på spraydåsen giver en direkte og kraftig stråle, så den nemmere finder de vanskelige områder, som du har svært ved at nå.

Hvorfor Peaty´s Disc Brake Cleaner?

Mange afrensere er baseret på isopropyl alkohol opløsninger, som ikke kan opløse bestemte typer af snavs, eller de er super kraftige og meget destruktive overfor miljøet. Vi satte os sammen med UK førende konsulenter og mekanikere for at udvikle bionedbrydelig afrenser, som samtidig er kraftig.

Anvendelse:

Placer en drypbakke under cyklen, og spray direkte på de dele som skal renses af. Børst let på de dele som skal have en ekstra omgang.

Key Features:

Fjerner støv, fedt, olie og andre forureningerne

Kan anvendes på calipere, klodser og disc

Forøger bremseevne

Genopfrisker bremseklodser

Reducere hyletoner fra bremseklodser

Hurtig tørrende

Carbon venlig

Perfekt til alle cykel typer: road, gravel, MTB

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.