Peaty´s 400ml Aerosol PT17 General Maintenance Spray

99,00 kr.

12 dåser i en pakke

Universel vedligeholdelses spray

Varenummer PA4-PT17-4 Kategori Mærke

PT17 er et mix af unikke anti-korrosions inhibitorer, som oprindelig blev udviklet til maskindele til brug offshore, olierigge ol. for at forhindre nedbrydning og oxidering af kæder, bolte og andre udsatte komponenter.

PT17 efterlader en tynd film af kvalitetsolie for at smøre og forhindre yderligere korrosion, dette kan bruges på bremse kalipere, gear, tandhjul, dropperpost, skiftegreb og andre bevægelige dele for længere levetid.

Vi har designet spraydåsen så den er kompakt og let at håndtere. Den passer nemt i værktøjskassen og de blå letgenkendelige markeringer på siden, gør det nemt at finde dem mellem alle dine spraydåser.

Dysen som sidder på spraydåsen giver en direkte og kraftig stråle, så den nemmere finder de vanskelige områder, som du har svært ved at nå. Den leveres med et lille rørstykke, for endnu mere nøjagtig brug.

Anvendelse:

Ryst PT17 spraydåsen godt, og spray på komponenten eller overfalden fra en afstand af ca, 15 – 25 cm. Lad det trække i ca. 1 time for at trænge helt ind og efterlade en film.

OBS: Spray ikke på bremseklodser og dæk.

Key Features:

Bionedbrydelige og PTFE fri

Smører og beskytter drivlinie og komponenter

Fortrænger fugt med anti-korrosions ingredienser for at forhindre flyverust

Løsner op for fastsiddende dele

Efterlader en let smørende voks på kæden

Perfekt til en hurtig omgang vedligeholdelse imellem den helt store vask

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.