Peaty´s 60ml LinkLube All Weather Chain Lube

89,00 kr.

12 stk. i en pakke

Varenummer PLL-60-4 Kategorier , Mærke

Peaty´s specielle 2-parts formular trænger ind og renser dybt inde i kæden, den fortrænger fugt, skidt og møg og erstatter det med et mix af olie og voks.

JA du læste rigtigt, LINK LUBE renser faktisk din kæde når du bruger den !

Når du begynder at anvende Link Lube på en brugt kæde, vil du opleve at der kommer sort stads ud af kæden, gå ikke i panik dette er helt normalt, det er bare smuds som kommer ud af rullerne. Du skal bare blive ved med at rense og bruge Link Lube, så bliver kæden helt ren igen,

2-parts hvad er det ?

Når Link Lube står på hylden i et stykke tid, deler den sig i en klar del i toppen og en magisk blå væske i bunden. Bliv ikke bange, det er ok, det er en af grundene til at den kan anvendes i alt slags vejr.

Den blå væske i bunden er et mix af olie og voks, som man normalt kun finder hver for sig. Men det er lykkedes i laboratoriet at skabe et mix som giver lang beskyttelse i fugtige konditioner og samtidig forbliver beskyttende og letløbende i tørre omgivelser.

Den klare væske er en blanding af nemt indtrængende, fugtfortrængende og antirust olier, som – når det blandes sammen med den blå væske hurtigt finder vej til kædens hulrum. Når den har fundet vej helt ind i din kæde, fortrænger den fugt og smuds og gør plads til den blå væske som reducerer friktion, vibrationer samt drivline støj.

KEY FEATURES 

Triple action, Ultra-High-Speed kædeolie med mint duft, til brug under alle konditioner

Unik “Shake-To-Awake” 2-parts formular trænger ind og renser dybt indeni kæden, fortrænger fugt, smuds og udskifter dette med et mix af olie og voks.

Transparent tip på påføringsstudsen, så man kan se olien lige før den drypper ud af beholder.

Afrundet påføringsstuds som ruller nemt over kæden, ved brug

Unik aflang og slank flaske, gør påføring en leg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.