Peaty´s 60ml LinkLube Dry

89,00 kr.

12 stk. i kasse

Varenummer PDL-60-4 Kategorier , Mærke

DRY LUBE hvad er det? Link Lube Dry er en bionedbrydelig voksbaseret kæde smøremiddel til brug i meget tørre omgivelser. Peaty´s unikke formula er en blanding af voks opløst i en vandbaseret væske, dette for at give dig en langtidsvirkende virkning.

HVORFOR LAVER VI DET? LINKLUBE All Wether er vores one-stop kæde lube til de fleste vejr typer, Men basistransportvæsken, som vi bruger, er hurtigt gennemtrænende, og rengørende, og bliver aldrig helt tør at røre ved, dette kan føre til uønsket støvtiltrækning i de tørreste betingelser.

HVORFOR VAND? HVORFOR VOKS?

Voks er det bedste smøremiddel til tørre forhold, når det anvendes KORREKT.

Det fylder dine kædeled og ruller med en hård, glat coating, som varer i lang tid på sporene og er tør når du rører ved det – dette betyder at støv ikke sætter sig fast.

FORMULA

Du har tre valgmuligheder når du designer en voksbaseret Lube.

1) Den tidsforbrugende klisterne option…. Dette er en varm voks. Man smelter blokke af hård voks og tager kæden helt af cyklen og placerer denne i det smeltede voks. Dette giver helt sikkert det bedste resultat, men med højt tidsforbrug, masser af svineri og samtidigt er voksen meget dyr i store mængder.

2) Den hurtige option…. Lav en opløsningsmiddelbaseret voks, hvor voksen er opløst i hurtigfordampende opløsningsmidler. Dryppes direkte på kæden når denne sidder på cyklen. Dette den hurtigeste og nemmeste metode, opløsningsmidlerne fordamper hurtig væk og efterlader et tyndt lag tør voks. Problemet er bare at denne option kun efterlader 15-20% voks på kæden, hvilket betyder at voksbehandlingen ikke yder når den skal.

3) Den bedste all-round option… Lav en vandbaseret voksemulsion som LINKLUBE DRY. Denne kan også påføres bekvemt direkte på kæden, når den sidder på cyklen. Ved at anvende vand – istedet for hurtigtfordampende opløsningsmiddel – kan opløsningen indeholde langt mere voks 35-40%, resultatet bliver en meget større holdbarhed fordi vandet fordamper langsommere end opløsningsmidlerne.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.